Piadina s klobásou Cortelazzi, paprikou a syrom squacquerone: explózia chutí
Ak hľadáte jednoduché, no zároveň bohaté jedlo s autentickými chuťami, naša piadina s klobásou Cortelazzi, paprikou a syrom squacquerone je to pravé. Spojuje výraznú chuť kvalitnej klobásy, sladkosť papriky a krémovosť syra squacquerone, všetko doplnené sviežim Lambruscom Ceci pre obed plný pravého gurmánskeho zážitku.
Ingrediencie (na 2 piadiny)
- 2 čerstvé piadiny
- 200 g klobásy Cortelazzi
- 1 stredná červená paprika
- 100 g syra squacquerone
- Extra panenský olivový olej podľa potreby
- Soľ a korenie podľa chuti
Príprava
- Papriku umyte, odstráňte semienka a nakrájajte ju na tenké pásiky.
- Na panvici rozohrejte olej a papriku opečte, kým nezmäkne; osoľte a okoreňte.
- V inej panvici rozmrvite a opečte klobásu Cortelazzi dozlatova.
- Piadiny mierne ohrejte na grile alebo panvici na pár minút.
- Naplňte každú piadinu teplou klobásou, paprikou a bohatou vrstvou syra squacquerone.
- Piadinu zložte, nakrájajte na polovicu a podávajte ihneď s vychladeným Lambruscom Ceci.
Dobrú chuť!
Nezabudnite, že všetky čerstvé a kvalitné ingrediencie nájdete v supermarkete Cortelazzi. Príďte si vybrať to najlepšie pre vaše jedlá!