CategoriesProdukty Cuore dell’isola

Fregola Sarda Cuore dell’isola s čerstvou klobásou Salsiccia

Fregola Sarda Cuore dell’isola s čerstvou klobásou Salsiccia

Sardínska fregola je špeciálna cestovina, ktorá čaká na objavenie! Malé guľôčky z opečenej krupice majú jedinečnú chuť a štruktúru, ktorá si vás získa na prvé ochutnanie. Sú ideálne na prípravu rýchlych, ale mimoriadne chutných jedál! Ak ste ju ešte nikdy neskúsili, teraz je ten správny čas!

Ingrediencie

  • 320 g Fregola Sarda Cuore dell’isola
  • 700 ml horúceho zeleninového vývaru
  • ½ svetlej cibule
  • 120 g čerstvej klobásy Salsiccia
  • 60 g strúhaného sardínskeho syra pecorino
  • Extra panenský olivový olej podľa chuti
  • Nasekaná čerstvá petržlenová vňať podľa chuti
  • Soľ a korenie podľa chuti

Príprava

Nakrájajte cibuľu a opečte ju na kvapke extra panenského olivového oleja; pridajte rozdrobenú klobásu. Pridajte fregolu a niekoľko minút ju opekajte, potom za stáleho miešania po jednej naberačke prilievajte horúci vývar a varte 15 – 20 minút. Keď je uvarená, pridajte strúhané pecorino, podľa chuti osoľte a okoreňte, doplňte čerstvou petržlenovou vňaťou a pokvapkajte olejom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *