CategoriesProdukty La Rosa dei gusti

BRUSCHETTA S OMÁČKOU Z DATTERINO PARADAJOK A ‘NDUJA LA ROSA DEI GUSTI

BRUSCHETTA S OMÁČKOU Z DATTERINO PARADAJOK A ‘NDUJA LA ROSA DEI GUSTI

Ingrediencie

  • 8 plátkov domáceho chleba
  • Paradajková passata z cherry paradajok La Rosa dei Gusti
  • ‘Nduja La Rosa dei Gusti (množstvo podľa chuti)
  • Zrelé cherry paradajky (asi 150 g)
  • Extra panenský olivový olej
  • Čerstvé lístky bazalky
  • Morská soľ podľa chuti
  • Čerstvo mleté čierne korenie

Postup

  1. Umýjte cherry paradajky a nakrájajte ich na malé kúsky.
  2. V miske zmiešajte nakrájané cherry paradajky s paradajkovou passatou z cherry paradajok La Rosa dei Gusti, ‘Ndujou La Rosa dei Gusti, štipkou morskej soli a čerstvo mletého čierneho korenia. Pridajte trochu extra panenského olivového oleja a dobre premiešajte, kým nezískate homogénnu a chutnú zmes.
  3. Zahrejte gril alebo nepriľnavú panvicu a grilujte plátky chleba asi 2 minúty z každej strany, kým nebudú dobre opečené a chrumkavé.
  4. Bohato rozprestrite zmes paradajok a ‘Nduje na teplé plátky chleba.
  5. Každú bruschettu ozdobte lístkom čerstvej bazalky pre dotyk sviežosti a farby.

Rada šéfkuchára

Aby ste čo najlepšie vynikli autentickú chuť a kvalitu produktov La Rosa dei Gusti, podávajte bruschetta ihneď, aby si zachovali chrumkavosť chleba a čerstvosť ingrediencií. Tento jednoduchý a chutný recept je dokonalým príkladom toho, ako vybrané a pravé produkty z línie La Rosa dei Gusti môžu premeniť tradičný predjedlo na jedinečný a autentický kulinársky zážitok.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *