CategoriesPizze e pinse Prvý chod

Piadina s klobásou Cortelazzi, paprikou a syrom squacquerone: explózia chutí

Piadina s klobásou Cortelazzi, paprikou a syrom squacquerone: explózia chutí

Ak hľadáte jednoduché, no zároveň bohaté jedlo s autentickými chuťami, naša piadina s klobásou Cortelazzi, paprikou a syrom squacquerone je to pravé. Spojuje výraznú chuť kvalitnej klobásy, sladkosť papriky a krémovosť syra squacquerone, všetko doplnené sviežim Lambruscom Ceci pre obed plný pravého gurmánskeho zážitku.

Ingrediencie (na 2 piadiny)

  • 2 čerstvé piadiny
  • 200 g klobásy Cortelazzi
  • 1 stredná červená paprika
  • 100 g syra squacquerone
  • Extra panenský olivový olej podľa potreby
  • Soľ a korenie podľa chuti

Príprava

  1. Papriku umyte, odstráňte semienka a nakrájajte ju na tenké pásiky.
  2. Na panvici rozohrejte olej a papriku opečte, kým nezmäkne; osoľte a okoreňte.
  3. V inej panvici rozmrvite a opečte klobásu Cortelazzi dozlatova.
  4. Piadiny mierne ohrejte na grile alebo panvici na pár minút.
  5. Naplňte každú piadinu teplou klobásou, paprikou a bohatou vrstvou syra squacquerone.
  6. Piadinu zložte, nakrájajte na polovicu a podávajte ihneď s vychladeným Lambruscom Ceci.

Dobrú chuť!
Nezabudnite, že všetky čerstvé a kvalitné ingrediencie nájdete v supermarkete Cortelazzi. Príďte si vybrať to najlepšie pre vaše jedlá!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *